/

Andrei Dósa la Pragul Vaida

387 vizualizări
Citiți în 2 de minute

Revista Familia invită toți iubitorii de poezie la cea de-a treia ediție a clubului de lectură orădean Pragul Vaida! Lectura lui Andrei Dósa va avea loc în 15 mai, de la ora 19:00, la cafeneaua Moszkva din Oradea (str. Moscovei, nr. 12).

Despre edițiile precedente, cu Mihai Vieru respectiv cu Olga Ștefan, revista noastră a scris AICI și AICI.

Andrei Dósa îi va avea alături pe Anca Zaharia, Radu Bejan și Mihók Tamás.

Clubul de lectură Pragul Vaida încurajează manifestarea critică a publicului. Orice text citit poate suporta critici negative argumentate, însă atacurile la persoană nu vor fi tolerate.

Participarea la evenimentul organizat de revista noastră în colaborare cu revista Golan este gratuită și se face (preferabil, nu obligatoriu) pe bază de rezervare prin trimiterea unui mail cu numele celor interesați la adresa: pragul.vaida@gmail.com

Mulțumită Librăriei Cărturești Oradea, volumele protagonistului serii vor putea fi achiziționate la fața locului.

Parteneri Pragul Vaida: Facultatea de Litere a Universității din Oradea, ancazaharia.ro, Cărturești Oradea, Revista culturală Újvárad

*

Andrei Dósa s-a născut în 1985, la Brașov. A publicat volumele de poezie Când va veni ceea ce este desăvârșit (2011), American Experience (2013), Nada (2015), Adevăratul băiat de aur (2017) și Expectativa luminoasă (2020), respectiv romanele Ierbar (2018, 2019), Multă forță și un dram de gingășie (2021, 2022) și Ceaikovski la walkman (carte pentru adolescenți, 2022). A tradus mai multe cărți din engleză și maghiară. În prezent, este redactor al revistei „Poesis internațional”.

Linkul către event poate fi accesat prin dublu clic pe logoul de mai jos 👇

Comentarii

Your email address will not be published.

Cele mai recente din „Pragul Vaida”