/

Dan-Alexandru Potra

Lucrările lui pot fi încadrate într-o varietate de stiluri, de la fotografia de stradă la peisaje, respectiv de la „macro” la decupaje abstracte.

Start
781 vizualizări
Citiți în 1 minut

Născut în 1984, la Cluj-Napoca, fotograf și inginer. Și-a descoperit pasiunea în domeniul fotografiei în urmă cu treisprezece ani, marcându-și primele experimente cu ajutorul unui aparat foto rudimentar, „de buzunar”. Pentru consolidarea cunoștințelor fotografice, a urmat Cursul Intensiv de Tehnică și Artă Fotografică în cadrul Clubului Fotografic „Nufărul” din Oradea, promoția aprilie 2013. Prima lui expoziție, intitulată „Sâmțământ” și concepută în colaborare cu poetul Mihók Tamás, a fost deschisă publicului în Moszkva Café Oradea între 01.11.2016 și 01.02.2017. Fiind amator de drumeții montane și de sejururi internaționale, Dan consideră că oportunitățile sale pentru un cadru ideal se pot ivi la tot pasul. Lucrările lui pot fi încadrate într-o varietate de stiluri, de la fotografia de stradă la peisaje, respectiv de la „macro” la decupaje abstracte. O selecție a lucrărilor sale poate fi admirată accesând linkul: 500px.com/danalexphoto.

Comentarii

Your email address will not be published.

Cele mai recente din „Arte”

Filmul despre Celibidache

Povestea dirijorului și compozitorului român Sergiu Celibidache (1912-1996), „din Moldova natală până la Filarmonica din Berlin”,