O colecție exclusivă, creată pentru micii cititori – „Prima mea bibliotecă“, Editura Litera

Editura Litera lansează noua colecție „Prima mea bibliotecă“, disponibilă la toate chioșcurile de presă din țară și prin abonament exclusiv pe litera.ro. „Peter Pan”, „Moby Dick”, „Comoara din insulă”, „Oliver Twist”, „Pinocchio”, „Grădina secretă” sunt doar câteva dintre cele 60 de volume ale colecției.

445 vizualizări
Citiți în 3 de minute

Din 18 ianuarie, colecția apare la toate chioșcurile de presă din țară, primul volum (Călătoriile lui Gulliver) având preț special de 4.99 lei. Acesta va fi  urmat de volumele Robinson Crusoe, Aventurile lui Tom Sawyer, Cei trei muschetari și alte povești clasice pentru copii. Volumele colecției pot fi achiziționate și prin abonament exclusiv pe litera.ro/abonamentprimabiblioteca, cu multiple beneficii, cadouri garantate și livrare gratuită.

Imaginația marilor scriitori a dat naștere celor mai frumoase povești din toate timpurile, iar biblioteca de familie este cel mai potrivit loc pentru a le descoperi. „Prima mea bibliotecă” adună operele marilor clasici ai literaturii universale într-o ediție exclusivă, creată pentru a stârni curiozitatea fiecărui copil.

Cele 60 de volume ale colecției „Prima mea bibliotecă“ prezintă texte adaptate, ținând cont de episoadele-cheie ale fiecărei opere literare. Acestea au fost create de o echipă de ilustratori cu experiență, care au îmbogățit poveștile cu imagini pentru a spori spiritul de observație și creativitatea micilor cititori.


Prin abonamentul exclusiv, cititorii Litera vor primi patru volume lunar, la un preț special de 69,96 lei pentru prima lună și 99,66 lei pentru următoarele luni.

Fiecare carte a colecției se încheie cu informații interesante despre operă și autor – o ilustrare a motivelor pentru care aceasta a ajuns un reper al literaturii clasice universale.

Pe litera.ro cititorii pot descoperi alte două abonamente exclusive: Mari clasici ai literaturii, o colecție cu cele mai importante și revoluționare opere din literatura lumii, și Mari idei ale matematicii, o incursiune fascinantă în lumea principalelor concepte și teorii ale matematicii.

Iată lista completă a volumelor colecției „Prima mea bibliotecă“:


Editura Litera are o tradiție de 33 de ani în editarea de carte. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reușite majore, a editat 9000 de titluri, într-un tiraj total de peste 50 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune, Litera a reușit să se impună prin calitatea catalogului editorial, devenind unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte din România

Comentarii

Your email address will not be published.

Cele mai recente din „Știri și anunțuri”