Spectacol de Stand-up Comedy în limba engleză în Oradea

Pe 20 august 2021, Victor Pătrăşcan, comediant român stabilit în Londra, vine în Oradea cu spectacolul lui de stand-up comedy în limba engleză „The Trouble with Being Born Romanian”.

1176 vizualizări
Citiți în 2 de minute

Spectacolul va avea premiera în Oradea, în incinta Patzan Comedy Club, pe data de 20 august, începând cu ora 20:00. Biletele se pot achiziționa din incinta Patzan Comedy Club sau online de pe https://www.eventbrite.co.uk/e/162818623887/

Acest spectacol nu este pentru cei slabi de inimă întrucât abordează teme ca religia, politica și sexul într-o manieră îndrăzneață, subversivă, dar foarte amuzantă. Poate vă amintiți de Victor ca invitat special la iUmor în sezonul trecut, când a făcut un număr curajos și hazliu despre religie.

Victor Pătrășcan este un comediant român care face spectacole de stand-up comedy în limba engleză în toată lumea, cu reprezentatii în Marea Britanie, Germania, Suedia, Elveția, Spania, Slovacia sau chiar Emiratele Arabe Unite. Pãtrãşcan vine cu peste 8 ani de experiență pe scena de stand-up comedy din Londra, având participări multiple la festivalul de comedie de la Edinburgh. Victor a mai fost doi ani la rând lider de clasament în Roast Battle London.

Victor Pătrășcan

În deschidere, îl vom avea pe Fedor Ikelaar, un comediant olandez care și-a început cariera în Nepal și care a călătorit în toată lumea spunând glume în engleză.

Victor și Fedor vă așteaptă cu brațele deschise pe 20 august la ora 20:00 la Patzan Comedy Club Oradea.

Comentarii

Your email address will not be published.

Cele mai recente din „Știri și anunțuri”