Tenorul José Carreras va concerta, în premieră, în Oradea

Renumitul tenor spaniol José Carreras va concerta în premieră la Oradea, în data de 6 septembrie. Spectacolul binecunoscutului interpret va avea loc în Piața Unirii. În deschiderea concertului va cânta Laura Bretan, alături de Filarmonica de Stat Oradea.

872 vizualizări
Citiți în 2 de minute

Tenorul José Carreras este una dintre cele mai importante voci ale muzicii de operă mondiale, remarcându-se prin interpretările memorabile, mai ales în partituri scrise de Verdi şi Puccini, în peste 60 de roluri realizate pe marile scene muzicale ale lumii, dar şi prin numeroasele prezenţe în studiourile de înregistrare. 

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi cumpărate de pe iabilet.ro, la adresa https://www.iabilet.ro/bilete-oradea-concert-jose…/ și în rețeaua iabilet.ro/rețea.

Conform normelor în vigoare date de autoritățile române, accesul este permis pentru persoanele care:

  • sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore;
  • prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore;
  • se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Verificarea se va face la intrarea în perimetru, pe baza actului de identitate, în platforma națională de vaccinare. Masca de protecție este obligatorie pentru toți spectatorii cu vârsta de peste 5 ani. Evenimentul este organizat de Primăria Oradea prin Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune și Consiliul Județean Bihor.

Link eveniment Facebook, aici.


Evenimentul este organizat de Primăria Oradea prin Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune și Consiliul Județean Bihor.

Comentarii

Your email address will not be published.

Cele mai recente din „Știri și anunțuri”